За підтримки товариства “Відважних” відбувся веломарафон «GRVL200 – Ірпінь 2021»
18.05.2021

15 травня 2021 року на Ірпінській Набережній пройшов веломарафон «GRVL200 – Ірпінь 2021». Генеральним спонсором веломарафону виступило товариство “Відважних. 

Спортсмени проїхали кільцевим маршрутом понад 200 кілометрів і фінішували там же, на набережній. Участь у змаганнях взяли 130 велосипедистів із Київщини й Києва, Дніпропетровської області, а також із Польщі та Білорусі. Регламент перегонів передбачав до 100 учасників, проте, зважаючи на велику кількість охочих, це обмеження переглянули.

«Незалежно від того, хто коли фінішує, всі учасники такого масштабного веломарафону, які долають сьогодні відстань у понад 200 кілометрів – це вже переможці!» – сказав, вітаючи спортсменів, Ірпінський міський голова Олександр Маркушин. Він запевнив, що в Ірпені завжди будуть підтримувати такі заходи та створюватимуть ще більше можливостей для занять спортом і спортивного дозвілля – зокрема, в місті й надалі розвиватиметься мережа велодоріжок.

Учасники веломарафону змагалися у двох категоріях: «gravel bike» (велосипеди типу циклокрос, гревел, турінг, МТБ дроп бар, монстеркрос із кермом «баран» або «dropbar») і «bicycle» (велосипеди будь-яких типів).