Товариство “Відважних” оприлюднило візуалізацію ЖК “Бургундія”
14.04.2021

Товариство “Відважних” оприлюднило візуалізацію житлового комплексу “Бургундія”. Комплекс складається з трьох п’ятиповерхових будинків. Також компанія-забудовник відзвітувалася перед інвесторами про хід та строки завершення будівництва.

Здача в експлуатацію всіх трьох будинків “Бургундії” запланована на серпень 2022 року. До цього часу комплекс підключать до всіх комунікацій, у квартири буде заведено газо-, водо- та електропостачання. ЖК “Бургундія” побудований з монолітно-збірного фундаменту, стіни з червоної цегли. Будинки утеплені мінеральною ватою, фасад – з декоративної штукатурки.

Товариство «Відважних» - група будівельних компаній. З 2010 року колектив компанії побудував 16 житлових комплексів, в яких вже проживає 10000 мешканців. Компанія створила та управляє такими проектами в галузі нерухомості, як ЖК «Новатор» «Варшавський Двір», «Річ Таун Буча», «Буча Квартал», «Центральний», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», “Централ Хауз” тощо. Наразі товариство «Відважних» будує ЖК «Бургундія» та «Новатор Ірпінь». Найближчим часом компанія розпочне будівництво ще декількох житлових комплексів у Київській області.