Товариство «Відважних» узялося опікуватися клубом «Друга молодість»
14.04.2021

У п’ятницю зранку в Парку Незнайка – карантинна розрядка. Учасниці клубу «Друга молодість», як і зазвичай, у доброму гуморі й прекрасній формі. Навчаються грати в петанк. Випробовують новий подарунок.

Андрій Літвинов, депутат Ірпінської міської ради:

«Цього разу ми їм подарували два фітнес-м’ячі для занять, і від Товариства “Відважних”, яке виступило цього разу спонсором, подарували гантелі для занять і спеціальні кулі для гри в петанк».

Клубу «Друга молодість» скоро виповнюється 10 років. А його учасниці, здається, з кожним роком усе молодші, красивіші та життєрадісніші, адже з моменту заснування клубу ведуть досить активне життя.

Ніна Василенко, староста однієї з груп клубу «Друга молодість»:

«Дівчатка мого віку займаються, приходять, стараються. І наша команда на сьогоднішній день, коли отакий у нас карантин і коронавірус, намагається не хворіти».

Свого часу «Другою молодістю» активно опікувалася громадська організація «Нові Обличчя». Тоді життя цих жінок було особливо бурхливим.

Світлана Шилова, керівниця клубу «Друга молодість»:

«Ми їздили на екскурсії, проводили різні надзвичайно цікаві й важливі для людей нашого віку заходи. Декілька років це було дуже активно. У нас і інші напрямки були – наприклад, рукоділля, різні поетично-музичні зустрічі, лекції і т. д.»

На початку існування клуб налічував усього чотири особи. Сьогодні їх уже пів сотні. Але, як і колись, вони невтомно вигадують нові види дозвілля, опановують нові сфери життєдіяльності. Це дається нескладно, адже сьогодні клуб активно підтримує Товариство «Відважних».

Світлана Шилова:

«Зараз пройшло перезавантаження, і вже намітилося багато цікавих зустрічей, цікаві плани, які після закінчення карантину ми будемо втілювати».

Дивишся на цих дівчат, і впевнюєшся, що молодість і справді не завершується. Адже душа молода в будь-якому віці.

Джерело ITV