Розпочалася реєстрація учасників велосипедного ультрамарафону «TransUkraїne 2022»
01.11.2021

Сьогодні розпочинається реєстрація учасників велосипедного ультрамарафону «TransUkraїne 2022», який стартує 4 червня наступного року в Ірпені. Про це повідомляє сайт спортивної події.

«Ультрамарафон для відважних. Приблизно 1500 км місцями, в яких більшість із нас ніколи не бувала. Ви побачите нашу Країну абсолютно з іншого ракурсу. Ми з’єднуємо Україну мальовничим маршрутом, який ми проїдемо разом на велосипедах», – зазначається на сайті.

Марафон триватиме два тижні. Цього разу організатори орендують у нідерландської фірми 200 GPS-трекерів. Це підвищить безпеку, дозволить глядачам стежити за учасниками, а райдери зможуть бачити загальну картину руху.

Генеральним спонсором велопробігу вже втретє виступає Товариство «Відважних».

Нагадаємо, цього року «TransUkraїne» розпочався 26 червня на центральній площі Ірпеня, а фінішував у Львові. Участь у ньому взяли 185 спортсменів. Марафон був організований за підтримки Ірпінської міської ради й мера міста Олександра Маркушина. 

Перший ультрамарафон «TransUkraїne» відбувся у 2020 р. Його учасники стартували в м. Новгороді-Сіверському (Чернігівська область), їхали через Ірпінь і фінішували в Ужгороді.

Упродовж 2021 року в Ірпені відбулося шість всеукраїнських і міжнародних велоподій для дорослих і дві велогонки для дітей. Генеральним спонсором майже всіх цих заходів було Товариство «Відважних». Також компанія та Ірпінська міськрада виступили головними партнерами 50-кілометрового маршруту велогонки «Київська сотка».