ТОВАРИСТВО «ВІДВАЖНИХ» ВІДЗВІТУВАЛО ПРО ХІД ВІДНОВЛЕННЯ ЖК «BURGUNDIA»
09.10.2022

Головне завдання товариства «ВІДВАЖНИХ» продовжувати будувати надійне житло для українців. Тому не зупиняємось і звітуємо з будівельного майданчика житлового комплексу. 

Будівельники активно продовжують відновлювальні роботи. Здійснюють демонтаж пошкоджених та монтаж нових склопакетів, розпочали монтаж поливу, продовжують озеленення території комплексу та завершують основні фасадні роботи. 

Хто ще не встиг придбати омріяне житло у ЖК «BURGUNDIA» – відділ операцій з нерухомістю «ВІДВАЖНИХ» завжди до ваших послуг щодня з 9.00 до 17.00 - без перерви та без вихідних.

Слідкуйте за перебігом будівництва у наших соцмережах

Facebook – Товариство «Відважних»

Instagram – brave.irpin

YouTube – ВІДВAЖНИХ

Товариство «ВІДВАЖНИХ»  – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк.

З 2010 року колектив «ВІДВАЖНИХ»  побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «ВІДВАЖНИХ» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Наразі ТОВ «Відважних» здало в експлуатацію ЖК «Novator Irpin» та розпочало вручення права власності у ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені. Вже найближчим часом товариство презентує новий житловий комплекс в Ірпені.