Ірина Коляденко розіграє IPhone 12 Pro серед підписників товариства “Відважних”
29.09.2021

1 жовтня о 17:00 бронзова призерка Олімпійських ігор в Токіо, Чемпіонка Європи, призер світу з вільної боротьби, борчиня Збірної України Ірина Коляденко розіграє IPhone 12 Pro серед підписників Instagram-сторінки товариства “Відважних” https://instagram.com/brave.irpin

Розіграш IPhone 12 Pro серед читачів Instagram-сторінки товариства “Відважних” відбудеться 1 жовтня о 17:00 у відділі операцій компанії за адресою: Київська обл., м. Буча, вул., Шевченка, 1А.

Розіграш відбуватиметься у прямому ефірі на Instagram-сторінці товариства “Відважних” https://instagram.com/brave.irpin через програму об’єктивних розіграшів https://youtogift.com

Про результати розіграшу буде повідомлено на сторінках товариства “Відважних” у соціальних мережах та на офіційному сайті компанії.

Нагадаємо, товариство «Відважних» та Інвестиційна група «MOLODIST» подарували Ірині Коляденко власну квартиру в новобудові. Договір на квартиру в ЖК “BURGUNDIA” борчині вручив СЕО товариства «Відважних» Володимир Співак.

Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк.

З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Наразі ТОВ «Відважних» на 11 місяців раніше здало в експлуатацію ЖК «Novator Irpin» та активно будує ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені. Вже найближчим часом товариство презентує новий житловий комплекс в Ірпені.