Ірина Коляденко увійшла до складу Ради з молодіжних питань при Президентові України
18.01.2022

Бронзова призерка Олімпійських ігор, секретар громадської організації «Федерація вільної боротьби міста Ірпінь» Ірина Коляденко стала членкинею Ради з молодіжних питань – консультативно-дорадчого органу при Президентові України. Персональний склад Ради затверджений Указом глави держави від 17 січня.

Співголовами Ради призначені заступник керівника Офісу Президента України Олексій Дніпров та народний депутат Олександр Санченко, їхніми заступниками – соліст гурту «Антитіла», молодіжний посол UNICEF в Україні Тарас Тополя та Державний секретар Кабінету Міністрів Олександр Ярема. У складі новоствореного органу – Віце-прем’єр-міністр України — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, заступники міністрів, посадовці Офісу Президента, центральних і місцевих органів виконавчої влади, депутати рад різних рівнів, лідери громадських організацій.

Нагадаємо, ірпінчанка Ірина Коляденко 4 серпня 2021 року завоювала бронзову медаль на Олімпійських іграх у Токіо. Також вона – чемпіонка Європивіце-чемпіонка світу, бронзова призерка світових першостей і чемпіонату Європи, кількаразова чемпіонка України, володарка Кубка України, переможниця і призерка низки всеукраїнських і міжнародних турнірів.

Після успішного виступу на Олімпіаді Президент України нагородив спортсменку орденом княгині Ольги ІІІ ступеня, а її тренеру Володимиру Яременку присвоїв почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури та спорту України». На Алеї зірок у Києві урочисто відкрили іменну зірку Ірини Коляденко.

Товариство «Відважних» та Інвестиційна група «Molodist» подарували Ірині квартиру в новому житловому комплексі «Burgundia» в Ірпені.


Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк.

З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський» тощо.

Товариство «Відважних» на 9 місяців раніше заявленого строку здало в експлуатацію житловий комплекс «CENTRAL HOUSE» та на 11 місяців раніше вручило ключі інвесторам від квартир житлового комплексу «Novator Irpin». Наразі товариство активно добудовує ЖК «Burgundia» та вже найближчим часом презентує нові житлові комплекси в Ірпені та в Приірпінні.