ІРПІНЬ - МІСТО ВІДВАЖНИХ ЛЮДЕЙ!
05.09.2022

На фюзеляжі літака Ан-124-100 з’явився надпис BE BRAVE LIKE IRPIN (БУДЬ ВІДВАЖНИМ, ЯК ІРПІНЬ), - про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці голова інвестиційної ради Ірпеня, СЕО Товариства «ВІДВАЖНИХ» та співзасновник  ГО «Фонд відновлення Ірпеня» Володимир Карплюк.

«Ірпінь – місто відважних людей! Подвиг міста-Героя Ірпеня, яке зупинило ворога на шляху до столиці ціною руйнувань понад 70% інфраструктури міста, відображено на фюзеляжі літака Ан-124-100 (бортовий номер UR82073). Сьогодні на цьому літаку з‘явився надпис BE BRAVE LIKE IRPIN (БУДЬ ВІДВАЖНИМ, ЯК ІРПІНЬ)», - написав голова інвестради Ірпеня

ДП Антонов з метою відзначення Дня української державності відзначило міста-Герої України, серед яких Ірпінь, Маріуполь, Харків, Чернігів та інші, - зазначив Володимир Карплюк

Нагадаємо, Володимир Карплюк є одним з співзасновників ГО «Фонд відновлення Ірпеня». Головною метою якого є залучення фінансових, матеріально-технічних та організаційних ресурсів для відбудови зруйнованої та пошкодженої соціальної і житлової інфраструктури міста. Детальніше про це на сайті фонду.

Товариство «ВІДВАЖНИХ»  – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк.

З 2010 року колектив «ВІДВАЖНИХ»  побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «ВІДВАЖНИХ» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Наразі ТОВ «Відважних» здало в експлуатацію ЖК «Novator Irpin» та розпочало вручення права власності у ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені. Вже найближчим часом товариство презентує новий житловий комплекс в Ірпені.