В місті-герой Ірпінь урочисто вручили ключі власникам квартир ЖК Burgundia
10.12.2022

3 грудня провідна будівельна компанія товариство «Відважних» урочисто вручила ключі від власних домівок інвесторам житлового комплексу Burgundia, що розташований в місті-Герой Ірпінь. За 2 місяці команда Відважних відновили комплекс після воєнних бойових дій, що вкотре підтверджує ідеально налагоджену роботу компанії та відповідальності перед інвесторами.

«Вітаємо команду «Відважних» людей і наших дорогих клієнтів з продуктивним результатом роботи! Професійність та розвиток команди дозволили нам якісно та швидко збудувати ЖК «BURGUNDIA» та втілити щасливі та задумані плани для наших клієнтів. Дякуємо за довіру, підтримку та Вашу співпрацю!», - привітав клієнтів СЕО товариства «Відважних» Володимир Співак

«BURGUNDIA» - це житловий комплекс комфорт-класу, який поєднує в собі всі переваги заміського розміреного та комфортного життя. Побудований з монолітно-збірного фундаменту, стіни з червоної цегли. Будинки утеплені мінеральною ватою, фасад – з декоративної штукатурки. Територія комплексу закритого типу знаходиться під цілодобовою охороною та відеонаглядом, доступ до ЖК мають лише мешканці будинку через систему «Face-ID».


Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк.

З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Лише в минулому році на 9 місяців раніше товариство «Відважних» здало житловий комплекс «CENTRAL HOUSE» та на 11 місяців раніше вручило ключі інвесторам від власних квартир житлового комплексу «Novator Irpin». Цього року компанія вручила ключі від ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені. Вже найближчим часом товариство презентує новий житловий комплекс в Ірпені.