РІВНО РІК ТОМУ ТОВАРИСТВО «ВІДВАЖНИХ» ПОДАРУВАЛО ІРПЕНЮ ПАМ’ЯТНИК МАМІ
21.12.2022

Рівно рік тому у грудні 2021 року товариство «ВІДВАЖНИХ» та Інвестиційна група «Molodist» за ініціативи голови Інвестиційної ради Ірпеня Володимира Карплюка організували спорудження пам'ятника Мамі та облаштування однойменного сучасного скверу в Ірпені по вулиці Новооскольська. 

Сквер був облаштований над швидкими темпами з місцями для відпочинку, з озелененням,  пішохідними доріжками та навіть окремою зоною для вигулу собак.

При вході до скверу встановили пам’ятник «Матері з дитиною на руках» авторами якої є скульптори Крупін Роман Олександрович та Озіровський Михайло Омелянович

«Пам’ятник «Матері з дитиною на руках» був спільною ідеєю, образ якої ми хотіли зробити життєрадісним та легким!». Як зазначили скульптори пам’ятник виготовлено з сучасного якісного матеріалу.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Минув рік - рік героїзму та боротьби, рік відважних людей та десятків тисяч надій. За цей складний рік пам‘ятник Мамі став уособленням жіночої відважність, вірності своїй родині, дітям та Україні».

Нагадаємо, раніше засновники товариства «Відважних» Карплюк Володимир та Співак Володимир профінансували виготовлення та встановлення сучасного пам‘ятника видатному українському поетові Тарасу Шевченку.


Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк.

З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Лише в минулому році на 9 місяців раніше товариство «Відважних» здало житловий комплекс «CENTRAL HOUSE» та на 11 місяців раніше вручило ключі інвесторам від власних квартир житлового комплексу «Novator Irpin». Цього року компанія вручила ключі від ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені. Вже найближчим часом товариство презентує новий житловий комплекс в Ірпені.